De redactie van Eetkamerstoelengigant.nl wenst u graag van harte welkom op onze vernieuwde website. Eetkamerstoelengigant is al enkele jaren een begrip op het gebied van eetkamerstoelen, we hebben in de loop der jaren dan ook al honderden bezoekers helpen in hun zoektocht naar eetkamerstoelen op maat.

Nieuwe functies op onze website:

De redactie van Eetkamerstoelengigant.nl druk in de weer geweest met het ontwikkelen van een compleet nieuwe website. De nieuwe layout zou ervoor moeten zorgen dat onze bezoekers het assortiment nog gemakkelijker en effectiever kunnen doorzoeken. U kunt gebruikmaken van onze nieuwe filters om het aanbod aan eetkamerstoelen aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wat uw maximale budget is per eetkamerstoel en van welk merk de eetkamerstoel moet zijn. Daarnaast kunt u ook zelf zoektermen invoeren, indien u gericht zoekt.

Meer dan 2000 nieuwe eetkamerstoelen in het assortiment

Naast een compleet vernieuwde website is ook het assortiment voor eetkamerstoelen een stuk groter geworden. Ondertussen heeft onze webshop meer dan 2000 eetkamerstoelen in het assortiment, die allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn. U hebt dus nooit te maken met vervelende lange wachttijden, vaak ontvangt u binnen 2 werkdagen uw bestelling.

Bewaar producten voor een later moment

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om producten uit ons assortiment toe te voegen aan uw ‘favorieten’. Bij elk product hebt u rechts in de menu de mogelijkheid om een product te ‘liken’. Vervolgens kunt u vanaf het hoofdmenu (bovenaan de pagina) uw favorieten benaderen. We hebben deze functie in het leven geroepen, omdat we merken dat onze bezoekers vaak nog tussen verschillende eetkamertoestellen twijfelen en hier graag nog even over willen denken. Door de eetkamerstoelen te bewaren kunt u bij een volgend bezoek uw zoektocht vervolgen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Tot slot bieden wij u vanaf vandaag de mogelijkheid aan om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. U wordt door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen en tijdelijke kortingsacties. Daarnaast wordt u via de nieuwsbrief ook op de hoogte gehouden van nieuwe eetkamerstoelen in ons assortiment!